Domera bouwers 2.0

Drijvende kracht voor project-ontwikkelaars

Bij Domera bewaken we het bouwproces streng. Stevige taal, die we graag onderbouwen.

Het bewijs

U bent projectontwikkelaar. Wij bouwen graag droomhuizen. Zijn we een goede match? Jazeker. Wij  bouwen – net als u – graag op basis van de juiste cijfers. De maten, de deadlines en de euro’s. Daarom zijn onze begrotingen glashelder. Onze tekeningen scherp tot in de kleinste details. Daarom laten onze 3D-modellen exact en tastbaar zien hoe de woning straks zal worden. We laten het u zien.

Projectontwikkelaars 7

Wij werken met BIM

Ook een belangrijk aspect voor u als projectontwikkelaar: wij werken met BIM. Altijd. Omdat wij erin geloven dat vroegtijdige analyse van woning of project steevast leidt tot een beter resultaat. Hoe eerder in het proces we aanpassingen kunnen doen, hoe gemakkelijker. Plus hoe minder risico’s, hoe lager de kosten. Het resultaat: drijvende woningen van topkwaliteit.

Projectontwikkelaars 6

We hebben ervaring

We zijn geen nieuwkomers in de bouwwereld. We hebben beiden onze eigen onderneming. Maarten Vroegindeweij runt al negen jaar ingenieursbureau 3BM; Marius Vroegindeweij richtte in 2012 zijn aannemersbedrijf VRBT op. Daarnaast zijn we ervaringsdeskundig: Maarten woont zelf sinds 2017 in een drijvende woning en ons Domera-kantoor drijft in de toekomst in de Hollandsche IJssel. Kennismaken?

Projectontwikkelaars 8
Meer weten?

Vrijblijvend meer informatie

Neem contact met ons op

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur een mail naar Marius of Maarten Vroegindeweij.

marius@domera.nl
maarten@domera.nl

Kom langs

Zullen we een afspraak maken op onze productielocatie in Gouda? Dan bespreken we de mogelijkheden.

0182-235 142